Sugeng Rawuh ing Pawulangan Ngetik Tutul.

Penjenengan isih ngetik nganggo rong driji? Opo penjenengan isih kudu ndelok tombol sadurunge saben arep mencet tombol?

Inggih, Pawulangan ngetik tutul iki gratis, website sing gampang di ngerteni, sing dirancang kanggo ngewangi penjengan sinau , praktek lan nambah kacepetan penjenengan ngetik lan akurasine. Sawise penjenengan bisa ndemok tombol, Penjenengan ora perlu ndelok papan tombol kanggo nggoleki huruf sing pengin di ketik lan penjenengan uga bisa ngetik luwih cepet!

Ngetik tutul iku cara dhasare nganggo memori otot tinimbang tampilan. Cara iki ndadékaké penjenengan entuk kacepetan luwih dhuwur saka data entri, utamané yen penjenengan perlu kanggo transcribe teks saka materi visual.

Ngetik nanggo cara ggetik tutul bakal nambah produktivitas komputer Penjenengan ; iku nambahi kacepetan data entri lan, lan mungkin bisa, nyuda lemes lan bundhas kanggo mata.

Pawulangan ngetik tutul iki ngandhut 15 pawulangan, Tes-tes kacepatan, lan game - game sing bisa disinau siji-siji, awasi kemajuane penjenengan dhewe lan seneng-seneng!

Tatanan Papan tombol

Screenshot