Καλώς ήρθατε στο Touch Typing Study.

Πληκτρολογείς ακόμα με δύο δάχτυλα;
Χρειάζεται ακόμα να κοιτάξεις στο πληκτρολόγιο πριν το πάτημα ενός κουμπιού; Λοιπόν, το Touch Typing Study είναι ένας δωρεάν, φιλικός προς το χρήστη ιστότοπος εκμάθησης, που είναι έτσι σχεδιασμένος ώστε να σας βοηθήσει να μάθετε, να εξασκηθείτε και να βελτιώσετε την ταχύτητα και την ακρίβεια πληκτρολόγησης.
Mόλις ολοκληρώσετε την εκπαίδευσή σας δεν θα χρειάζεται να κοιτάτε το πληκτρολόγιο για να βρείτε τα γράμματα που πρέπει να πληκτρολογήσετε και επιπλέον θα μπορείτε να πληκτρολογτείτε με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα.
Το Touch Typing είναι μια μέθοδος βασισμένη στη μυϊκή μνήμη αντί της όρασης. Aυτή η μέθοδος σας επιτρέπει να επιτύχετε πολύ υψηλότερη ταχύτητα εισαγωγής δεδομένων, ειδικά αν απαιτείται να αντιγράψετε κείμενο από άλλο οπτικό υλικό. Η πληκτρολόγηση με το Touch Typing Method, βελτιώνει σημαντικά την παραγωγικότητα κατά τη χρήση υπολογιστή.
Αυξάνει την ταχύτητα εισαγωγής δεδομένων και, όταν είναι δυνατό, μειώνει την κoύραση και τη ζημιά στα μάτια.
To Τοuch Typing Study περιλαμβάνει 15 μαθήματα, ένα τεστ ταχύτητας και παιχνίδια μέσα από τα οποία μπορείτε να μάθετε βήμα προς βήμα, να παρακολουθήσετε την πρόοδό σας και να διασκεδάσετε!

Διάταξη πληκτρολογίου