Üdvözöl a Touch Typing Study!

Még mindig két ujjal gépelsz? Továbbra is minden egyes leütés előtt rá kell nézned a billentyűzetre?
A Touch Typing Study egy ingyenes, felhasználóbarát oktató honlap, amely bárkinek képes segíteni abban, hogy megtanulja, gyakorolja a gépelést, és javítsa gépírása sebességét és pontosságát.
Ha megtanulod a Touch Type módszert, nem kell többet a billentyűzetet nézned, hogy megtaláld a betűt, amit be szeretnél írni. Ezáltal természetesen gyorsabban is fogsz írni!
A Touch Type módszer egy látásmemória helyett kinetikus (mozgás-) memórián alapuló módszer. Ez a módszer lehetővé teszi számodra, hogy sokkal gyorsabb gépírási sebességet érj el az adatbevitelben, különösen, ha egy másik vizuális anyagból kell dolgoznod.
Ha a Touch Type gépírási módszert használod, számítógépes termelékenységed jelentősen megnő; megnöveli az adatbeviteli sebességedet, illetve ahol csak lehet, csökkenti a szemed fáradtságát és károsodását.
A Touch Typing Study 15 leckét tartalmaz, mindegyikben egy sebesség tesztet és játékokat, melyek segítségével lépésről-lépésre tanulhatsz, folyamatosan megfigyelheted a saját haladásodat és közben jól szórakozol!

Billentyűzetkiosztás