Добредојдовте во Допир Пишување Студија!

Дали сте се уште пишување на тастатура со два прсти?
На допир Пишување студија е бесплатно, лесен за учење веб-сајт кој е во состојба да им помогне на секој човек учи, пракса и подобрување на нивната брзина на пишување и точност.
Откако ќе може да го допре тип не ќе треба да се погледне на тастатура да се најде на буквите дека сакате да пишувате, и исто така ќе бидат во можност да напишеш во многу поголема брзина!
Touch пишување е метод врз основа на клучните сознание од страна на потпирајќи се на кинематика (движење) на меморија. Овие методи на работа се постигне многу поголема брзина на внесување на податоците, особено ако треба да се допишат текст од други визуелни материјали.
Пишување со допир пишување метод значително го подобрува вашиот компјутер продуктивноста; го зголемува внесувањето на податоците брзина, и, каде што е можно, го намалува уморот и повредите на очите.
На допир Пишување Студијата содржи 15 лекции, со брзина тест и игри со од кои може да научат да напишеш чекор-по-чекор, само-монитор свој напредок и да се забавуваат!

Распоред на тастатура