Wilujeng sumping Toel ngetik Study!

Dupi anjeun masih ngetik make dua ramo? Ulah anjeun masih kudu kasampak di kibor Anjeun samemeh unggal keystroke?

Muhun, Toél ngetik Study nyaeta bébas, website learning friendly-pamaké anu dirancang pikeun mantuan Anjeun diajar, praktek jeung ningkatkeun laju ketikan jeung akurasi. Sakali Anjeun tiasa noel tipe Anjeun moal kudu kasampak di kibor pikeun manggihan hurup nu anjeun hoyong pikeun ngetik jeung Anjeun oge bakal bisa ngetik dina laju leuwih gancang!

Ketikan Toél nyaeta metoda dumasar kana memori otot, lain tetempoan. Metoda ieu ngidinan Anjeun pikeun ngahontal laju loba nu leuwih luhur asupna data, utamana lamun anjeun kudu nranskripsikeun teks tina bahan visual séjénna.

Ngetik jeung metoda touch ketikan nyata ngaronjatkeun produktivitas komputer anjeun; eta naek ka laju entry data sarta, di mana mungkin, ngurangan kacapéan jeung tatu ka panon.

Toél ngetik Study ngandung 15 palajaran, tes laju sareng kaulinan tina nu bisa diajar pikeun ngetik lengkah-demi-step, ngawas kamajuan Anjeun sorangan sarta seneng-seneng!

Perenah kibor

Screenshot