Добре дошли в самоучителя по писане!

Все още ли пишете с два пръста? Все още ли е необходимо да поглеждате в клавиатурата преди всяко натискане на клавиш?
Самоучителят по писане Touch Typing Study е безплатен, лесен за използване образователен уебсайт, чиято цел е да Ви помогне да се научите, да упражнявате и да подобрите точността и скоростта си на писане на клавиатура.
Щом веднъж се научите да „пишете чрез докосване“ на клавишите с десетте пръста, няма да Ви е необходимо повече да гледате в клавиатурата, за да намирате буквите, които искате да натиснете, и ще можете да пишете с по- висока скорост!
Touch Typing е метод, основаващ се на мускулната памет вместо на погледа. Този метод позволява да се постигне много по-висока скорост на въвеждане на данни, особено когато се налага да пренасяте текст от други визуални материали.
Писането по метода Touch Typing (или десетопръстната система) подобрява значително производителността при работата с компютър, увеличава скоростта на въвеждане на данни и намалява умората и увреждането на очите.
Самоучителят Touch Typing Study съдържа 15 урока, тест за скорост на писане и игри, които ще Ви помогнат да се научите да пишете стъпка по стъпка, да следите напредъка си и да се забавлявате!

Разположение на клавишите