Test laju

0
KPM
0
Kasalahan
00:00
Waktu

Petunjuk

Coba teu kasampak di kibor. Mah bakal hésé di mimiti, tapi anjeun kamajuan ngaliwatan latihan, anjeun bakal manggihan janten leuwih gampang jeung ramo anjeun bakal ngawitan pindah tanpa anjeun sadar mutuskeun nu ramo ieu pakait jeung nu key.
Anjeun diajar ngetik, kasampak di luhur kibor nempo nu ramo nu rék dipaké. Ulah sieun nyieun kasalahan - lamun eusina, program ieu bakal mintonkeun Anjeun kenop nu bener nu rék dipaké. Lamun kenop nyaéta katuhu, eta nunjukkeun héjo, upami beres - mangka beureum.
Langsung coba pikeun ngawanohkeun pangaweruh karek kaala salaku bagian tina kagiatan sapopoé Anjeun dina komputer, aya jalan teu hade cara diajar ketikan.
Siapkeun jadwal kuliah a. Iwal mun ngadegkeun jadwal kuliah pikeun learning, geus sagala gampang teuing pikeun manggihan hiji musabab for teu bisa practicing.
Jieun hiji panon dina jumlah kasalahan nu Anjeun jieun jeung konsentrasi dina ngurangan kasalahan anjeun dina tes nu bakal datang tinimbang ngaronjatkeun laju ketikan Anjeun. Hasil ahir bakal ngaronjat produktivitas.
Anjeun bisa jadi manggihan eta mantuan ka quietly sebutkeun ngaran kenop Anjeun jurus eta. Ulah ingkeun kasalahan Anjeun ngabalukarkeun Anjeun pikeun leungit jantung; ketikan touch nyaeta skill nu bisa diteuleuman ku prakték.
Kedah sabar. Lamun pola ramo-keystroke bener nu alim, laju sarta akurasi lumangsung alami.
Pindah ngan ramo diperlukeun pikeun nyerang konci a. Teu ngameunangkeun ramo nu sejen pikeun ngumbara jauh ti kenop baris imah maranéhanana nangtukeun.
Ramo anjeun kudu dina kenop baris imah jeung leungeun anjeun kudu sipit di sudut sarua jeung kibor. Ulah ingkeun wrists Anjeun jadi teu puguh jeung sesa ngalawan beja atawa kibor.
Prakték unggal latihan sababaraha kali nepi ka Anjeun wareg jeung kaahlian ketikan Anjeun.
Ulah henteu bang henteu dina kenop eta. Coba pikeun dipaké jadi saeutik gaya nu jéntré. Tenang antara kecap ku istirahat sadaya sapuluh ramo dina beungeut kenop eta.
Istirahat leungeun tanpa ngaktipkeun kenop, teundeun lima ramo sakaligus di mana wae dina beungeut keyboard.
Ketok simbul unggal kenop sacara enteng tapi crisply jeung hiji ramo dina hiji waktu, nyandak perawatan teu ngahaja ngetok kenop unintended.
Pikeun ngaktipkeun pokus-ulang, toél jeung tahan hiji ramo dina kenop nu dipikahoyong. Angkat ramo eureun otomatis-ulang.
Ngetik kaulinan anu jalan fun pikeun ngaronjatkeun laju ketikan jeung akurasi. Seneng-seneng bari Anjeun diajar!
Nu olah awak koordinasi ramo jeung ngurangan olah awak stress bakal mantuan ngurangan tegangan jeung maranehna sering nunda seuri dina ramo Anjeun. A happy disposition jeung lingkungan pikaresepeun bisa mantuan nyieun learning senang.
Mastikeun Anjeun ngidinan paling saeutik 30 menit unggal pelajaran.
Ngayakinkeun Anjeun nyimpen ramo Anjeun jadi deukeut ka posisi imah nu jéntré jeung ngaleutikan gerak leungeun anjeun bari Anjeun ayeuna pelajaran.
Pangajaran ngetik téh sadayana ngeunaan nyieun kasalahan, jadi teu meunang discouraged upami Anjeun pencét kenop salah.
Coba pikeun ngetik jeung laju konstan.
Angkat wrists Anjeun bakal mantuan mastikeun ramo Anjeun bisa Spring turun sarta pencét kenop gancang jeung akurat.
Pikeun pindah antara aksara / dipake aksara leutik sok leungeun tibalik. Catetan: aksara dina sababaraha kibor laptop bisa deukeut babarengan.
Pariksa jarak Anjeun tina kibor. Saluyukeun korsi Anjeun pikeun ngindarkeun masalah umum - diuk deukeut teuing ka kibor. Saluyukeun sudut monitor Anjeun ka ngaleutikan glare.
Beuki Anjeun prakték, nu saé anjeun bakal ngetik jeung nambahan kagancangan Anjeun.
Kecuali nyaho persis mana surat atawa konci jumlah ieu, teu bakal bisa ngetik eta tanpa nempo ka handap di kibor.
Lamun mungkin, coba practicing dina kibor umum jeung teu keyboard laptop.
Jadi teu nyaman jeung kibor Anjeun tur pastikeun geus di jangkungna hak kanggo ramo Anjeun.
Saméméh dimimitian tes laju ketikan pastikeun Anjeun diuk nepi lempeng, suku Anjeun datar di lantai. Jieun elbows Anjeun deukeut ka awak anjeun, wrists Anjeun lempeng jeung tingkat forearms Anjeun sareng inget pikeun nyokot ngarecah teratur.
Olah awak reureuh: sumebar ramo duanana leungeun jauh mencar. Tahan salila lima detik, mangka bersantai. Malikan jumlahna tilu kali.
Pastikeun pikeun ngukur laju ketikan Anjeun périodik - jeung alat urang Anjeun bisa mariksa kamajuan Anjeun boh laju sarta akurasi Anjeun diajar. Jumlah kecap per menit nunjukkeun tingkat ketikan Anjeun.
Tes ngetik ngukur dua hal, laju sarta kasalahan, jadi pas Anjeun moto test laju ketikan urang, teu kasampak ngan di laju Anjeun.
Lamun keyboard gede teuing (korsi handap teuing) kasalahan condong lumangsung dina baris keyboard luhur. Lamun keyboard teuing rendah (korsi teuing luhur) kasalahan condong lumangsung dina baris keyboard handap.
Olah awak reureuh: Boga leungeun anjeun disimpen dina posisi jiga jeung extension pigeulang, gently panawaran tekenan ngagunakeun sisi séjén ka thumb nambahan dina balik deui jeung arah ka handap. Tahan salila lima detik jeung bersantai. Malikan ieu tilu kali per leungeun.
Ieu bisa jadi butuh atawa dua minggu nepi ka laju ~ 50 kecap per menit lamun prakték 30-60 menit unggal poé. Kedah sabar.
Manteng wrists Anjeun sareng ramo saméméh dimimitian test ketikan.
Upami Anjeun hoyong make ngetik gampang, Anjeun kudu ningkatkeun dexterity Anjeun. Teu ngabantuan lamun maen gitar atawa alat sejen nu butuh leungeun Anjeun.
Olah awak reureuh: manteng boh leungeun kaluar jeung jari babarengan jeung tarik bunderan kalayan leungeun Anjeun, puteran eta di pigeulang teh. Lima bunderan dina hiji arah, mangka lima dina arah nu lalawanan.
Ngobrol jeung babaturan jeung kulawarga.
Finish unggal palajaran, lajeng cobaan tes laju.
Lamun learning to ngetik, geus pohara penting nu lengket jadwal ajeg ngalaksanakeun atawa ramo Anjeun bakal mimiti leungit memori otot maranéhanana.
Olah awak reureuh: Tahan leungeun Anjeun ka luar jeung palem malik ka handap. Ngangkat leungeun nepi salaku sanajan anjeun sangkan batur eureun. Make leungeun sabalikna, panawaran tekenan ka korma ti diangkat leungeun. Tahan tekenan pikeun lima detik, mangka bersantai. Malikan jumlahna tilu kali per leungeun.
Lamun diajar pikeun ngetik gancang bari nempo kibor, anjeun bakal terus boga waktu hésé jeung kasalahan éjahan jeung dikte lamun rék kaluar kana ngetik kaayaan dunya nyata sabab moal bisa nempo kasalahan dina layar.
Drape hiji anduk leungeun leuwih leungeun Anjeun bari Anjeun ketik.
Mimitian slow jeung diajar sakabéh keyboard samemeh anjeun diajar pikeun ngetik gancang meunangkeunana.
Lamun ketikan ngabalukarkeun Anjeun nyeri, ngeureunkeun geura jeung nyokot putus.
Lamun ayeuna pelajaran di lingkungan kerja, nyoba negotiate jeung majikan Anjeun keur waktu tenang poé ka ngahaturanan ka studi Anjeun - majikan anjeun bakal langsung kauntungan tina kaahlian nu anyar.
Ieu téh desirable pikeun nyegah tinggal di salah posisi pikeun période ngalegaan. Tatakrama nepi poé Anjeun ku tugas robah lamun mungkin.
Ieu bisa jadi mantuan Anjeun pikeun make tanda alarem pikeun ngingetkeun sorangan pikeun nyokot putus ti kibor Anjeun.
Olah awak reureuh: Tahan panangan Anjeun ka luar, jeung kalapa sawit nu malik ka handap. Tempatkeun leungeun ka handap di pigeulang teh. Nganggo korma ti leungeun sabalikna, panawaran tekenan ka tukang leungeun turun. Tahan tekenan pikeun lima detik, mangka bersantai. Malikan tilu kali per leungeun.
Salaku dipake komputer geus ngaronjat boh di pagawean jeung imah di taun anyar galur Repetitive tatu geus jadi patali jeung pamakéan keyboard.
Pikeun ngurangan résiko anjeun tatu overuse ngembang anjeun kudu nuturkeun ieu lila-pangalusna dina sikep, téhnik, workstation diatur-up jeung nyokot ngarecah teratur.
Pigeulang Anjeun, elbows jeung keyboard kudu dina pesawat horizontal sarua jeung di sudut 90 darajat anu ka leungeun luhur Anjeun. Bagian luhur layar Anjeun kudu bates soca deukeut.
Ulah kasampak di kibor lamun ngetik. Ngan geser jari Anjeun di sakuliah nepi ka maranehna manggihan markings baris imah. Ulah hammer dina kenop eta. Coba ngagunakeun salaku saeutik gaya nu jéntré.
Sukses jeung pamutahiran gumantung kana tekad anjeun ka lengket jeung touch ketikan saatos Anjeun rengse pangajaran. Pikeun maranéhanana anu bisa jadi ragu, nimbang nu bakal leuwih ti cageur waktu diajar dina waktu sababaraha minggu ti ngaronjat produktivitas.
Anjeun ogé kudu diajar make kenop utama babarengan jeung kenop Ctrl jeung Alt - ieu pohara kapaké pikeun potong kompas keyboard.
Practicing dina situasi kahirupan nyata cara gede jang meberkeun ningkatkeun kaahlian jeung ngawangun kapercayaan Anjeun.
Jadwal prakték teratur jeung 'tes gancang' pikeun ngaronjatkeun laju ketikan Anjeun.