Tervetuloa opettelemaan kymmensormijärjestelmää!

Käytätkö kirjoittamiseen vieläkin kahta sormea? Joudutko vilkaisemaan näppäimistöäsi ennen jokaista näppäimen painallusta?
Touch Typing Study on ilmainen, käyttäjäystävällinen oppimissivusto, joka on suunniteltu auttamaan sinua oppimaan kymmensormijärjestelmä sekä harjoittelemaan ja kehittämään kirjoitusnopeuttasi ja -tarkkuuttasi.
Kymmensormijärjestelmän käyttö tarkoittaa, että et enää joudu vilkuilemaan näppäimistöön ja etsimään kirjaimia, minkä ansiosta voit kirjoittaa paljon entistä nopeammin!
Kymmensormijärjestelmä on menetelmä, joka perustuu lihasmuistiin näön sijaan. Menetelmän avulla saavutetaan paljon nopeampi tietojensyöttönopeus, etenkin jos kopioit tekstiä muusta visuaalisesta aineistosta.
Kymmensormijärjestelmän käyttö tekee sinusta selvästi nopeamman tietokoneenkäyttäjän: tietojensyöttönopeutesi paranee ja usein myös väsymys ja silmäongelmat vähenevät.
Kymmensormijärjestelmäkurssi sisältää 15 oppituntia, nopeustestin ja pelejä, joilla voit oppia kirjoittamaan askel askeleelta, seurata omaa edistymistä ja pitää hauskaa!

Näppäimistöasettelu