Пишување прошетка игра

Избери ниво и кликнете на Start копчето за да започнете игра!
Резултат 0 Животите 5 Време 20

Изберете нивото и кликнете на Start игра копчето за да започнете .
Ниво 1 значи дека ќе има писма од лекција 1, 2 ниво од лекција 2 и така натаму.
Ваша задача е да се најде најкраткиот пат до жолт писмо со притискање на писма кои се обоени зелено. Последните оној што секогаш ќе притиснете на жолта боја.
Вашето време е ограничен - 20 секунди.
Во зависност од времето поминато , ќе добиете поени. Колку секунди остануваат, толку многу поени ќе добиете.
Ако притиснете неточни клуч, вие ќе го изгубат еден живот. Заедно имаш 5 животи.